Werkwijze

Als jullie overwegen om een weddingplanner in te huren, kom ik bij jullie thuis langs voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. En als jullie dat liever willen, kunnen jullie ook naar mij toekomen. Samen kunnen we dan bekijken wat jullie wensen zijn, welke sfeer jullie willen creƫren op jullie trouwdag en of jullie mij het vertrouwen willen schenken om jullie mooiste dag voor jullie werkelijkheid te laten worden.

Daarna ontvangen jullie binnen een week een vrijblijvende, gedetailleerde offerte. Na goedkeuring volgt het eerste gesprek, krijgen jullie een KiKa-beer cadeau en kunnen we aan de slag. Aan de hand van een draaiboek worden in volledige samenspraak alle details in kaart gebracht. Het invullen, regelen en vastleggen kan beginnen! Er vindt regelmatig overleg plaats, zodat jullie er altijd zeker van zijn, dat alles wordt zoals jullie dat willen.

Niets wordt aan het toeval overgelaten: ik beheer het draaiboek voor jullie en onderhoud nauw contact met leveranciers en locaties om ervoor te zorgen, dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Op de dag zelf ben ik op de achtergrond aanwezig om als professioneel ceremoniemeester te assisteren, coƶrdineren en begeleiden. Zo zorg ik ervoor, dat alles vlekkeloos verloopt en jullie en al jullie gasten zorgeloos kunnen genieten. Alleen het beste is goed genoeg voor jullie!

Top