Over mijzelf

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Carolien-Disse-2019-kleiner-684x1024.jpgMijn naam is Carolien Disse en ik woon met mijn gezin en konijnen in Breda. Ik ondersteun alweer ruim 30 jaar diverse managers, vele jaren in de functie van Personal Assistant en inmiddels als Fulfillment Proces Coördinator. In de zomer van 2008 heb ik mijn diploma HBO Leergang Bedrijfskunde, na drie jaar studeren naast mijn werk, behaald. Mijn passie bleek toch in een andere richting te liggen, al kan ik de kennis van bedrijfskunde ook heel erg goed gebruiken in mijn werk in loondienst.

Ik heb toen mijn hart gevolgd en mijn vaste baan opgezegd. Wat hieraan vooraf ging, is een intensieve periode van coaching. Dit gaf mij inzichten en helderheid en zette mij aan het denken over mijn verdere levenspad. Hierover is zelfs een passage terug te lezen in het boek Van denken naar voelen van Hanneke van Gompel! Ook ben ik in die periode de praktijkgerichte opleiding voor Weddingplanner bij de NHA gaan volgen. Ik ben alweer 14 jaar gediplomeerd weddingplanner, werk daarnaast 32 uur per week in loondienst en doe vrijwilligerswerk voor Konijnenopvang K’nijn en Ko. Zo ben ik heel flexibel en kan ik mijn tijd steken in wat ik het liefste doe: anderen helpen. Want wat is er nou leuker dan het mogen regelen van een bruiloft, het vernieuwen van trouwgeloften of een huwelijksjubileum? Ook heb ik ervoor gekozen om jaarlijks een percentage van mijn inkomsten te doneren aan KiKa, zodat ik op deze manier nog meer mensen kan helpen, dat is belangrijk voor me.

Begin 2013 ben ik geslaagd voor eenjarige opleiding HBO Communicatievaardigheden, ook weer een welkome aanvulling voor zowel mijn werk als weddingplanner als voor mijn werk in loondienst. En ik heb inmiddels mijn studie Frans voor meergevorderden afgerond, zodat ik mij nog meer op bruiloften in Franstalige gebieden kan richten. Ik ben erg gedreven, zeer persoonlijk betrokken en perfectionistisch, en laten dat nou net de essentiële eigenschappen zijn voor een goede weddingplanner! Jullie kunnen er dus van op aan, dat jullie wensen met de grootst mogelijke zorg door mij werkelijkheid gemaakt worden. Jullie hoeven zelf niet te stressen, ik adviseer jullie en regel het daarna allemaal! Daarnaast spreek ik vloeiend Frans, wat ik ook heel erg leuk vind om te doen, en kan zo dus perfect jullie bruiloft in een Franstalig land regelen! Ook in mijn werk in loondienst reis ik nu regelmatig  naar Frankrijk om daar de audits op het gebied van kwaliteit te begeleiden, superleuk. En sinds december 2019 heb ik ook mijn EHBO-diploma en BHV-diploma behaald en volg ik jaarlijks de herhalingscursussen, erg handig tijdens een bruiloft!

Binnen mijn netwerk ga ik niet alleen af op de leveranciers zelf, maar juist op de persoonlijke ervaringen van bruidsparen, die jullie al zijn voorgegaan, en op mijn eigen ervaringen.

Top