Weddingplanning Noord-Brabant

Proficiat met de bekroning van jullie relatie met een huwelijk! Jullie willen de weddingplanning in Noord-Brabant zorgeloos laten verlopen en jullie hebben niet veel tijd om alles te organiseren? Passion 4 Weddingplanning kan jullie daarbij helpen.

Passion 4 Weddingplanning, gevestigd in Breda in Noord-Brabant, regelt de planning voor de bruiloft, maakt een draaiboek, regelt de coördinatie voor de grote dag, houdt het budget in de gaten en onderhandelt met leveranciers om scherpe offertes en de meest optimale kortingen voor jullie te regelen.

Mocht de droomlocatie van jullie huwelijk buiten Noord-Brabant of zelfs buiten Nederland liggen, dan verzorg ik ook geheel de bruiloft in het buitenland, zoals in Frankrijk. Verder is het mogelijk om elkaar voor de tweede keer het ja-woord te geven. Dit wordt het vernieuwen van de trouwgeloften genoemd, wat vanuit de VS erg populair aan het worden is.

Voor de te regelen onderdelen, de weddingplanning, maak ik vooraf voor jullie een gedetailleerde offerte, zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn. Omdat ik met passie graag mensen help, doneer ik jaarlijks een gedeelte van mijn verdiensten aan KiKa.

Indien jullie interesse hebben in een persoonlijk gesprek, of meer willen weten over de diensten van Passion 4 Weddingplanning in Breda, Noord-Brabant, maak dan z.s.m. een afspraak voor een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek.

Top