Betaalbaar trouwen

Ja, het is werkelijk mogelijk om betaalbaar te trouwen met behulp van een weddingplanner en toch de trouwdag tot een unieke en persoonlijke gebeurtenis te maken. Passion 4 Weddingplanning is jullie gepassioneerde weddingplanner die jullie droomhuwelijk tot in de puntjes verzorgt.

Nu denken jullie misschien nog dat het inhuren van een weddingplanner ontzettend duur is. In de praktijk valt het allemaal reuze mee en kan iedereen zonder stress trouwen op een betaalbare manier. Passion 4 Weddingplanning maakt een offerte op maat, rekening houdend met jullie trouwbudget, voor alle door jullie gewenste te regelen onderdelen. En de rest regelen jullie lekker zelf.

Passion 4 Weddingplanning beschikt over een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers. Indien mogelijk heb ik ook prijsafspraken met hen gemaakt, waardoor ik scherpe prijzen voor jullie kan bedingen. Eventuele kortingen worden rechtstreeks aan jullie berekend, ik werk niet met commissies. Op deze manier worden de kosten voor een weddingplanner weer terugverdiend. Zo blijft het trouwen voor iedereen betaalbaar, ook voor jullie.

Met veel passie help ik mensen, dus is het voor mij logisch om een deel van mijn opbrengsten te doneren aan een goed doel. Ik heb ervoor gekozen om KiKa te steunen.

Met de weddingplanner van Passion 4 Weddingplanning in Breda kunnen jullie een afspraak  maken om te bespreken hoe het trouwen betaalbaar gerealiseerd kan worden in jullie geval.

Top