Ervaren weddingplanner

Jullie hebben in elkaar de Ware gevonden  en nu willen jullie de relatie gaan bezegelen met een huwelijk. Ervaren weddingplanner Passion 4 Weddingplanning biedt jullie een uitkomst! Ik ben ook een gecertificeerd weddingplanner.

Wat kan een ervaren weddingplanner betekenen voor jullie?  Een weddingplanner kan jullie adviseren over alles wat met de bruiloft en de voorbereiding daarvan te maken heeft. Bij het regelen van een bruiloft komen er vele zaken om de hoek kijken die al snel heel erg veel uren in beslag nemen, en juist door mijn ervaring besparen jullie heel veel tijd.

Na een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek brengt een weddingplanner jullie ideeen, wensen en budget in kaart en maakt een voorstel in de vorm van een gedetailleerde offerte op maat. Indien het voorstel goedgekeurd wordt, begint Passion 4 Weddingplanning aan de voorbereiding. Hierbij valt te denken aan het maken van een draaiboek, tijdsplanning, thema, het zoeken van leveranciers, het onderhandelen met leveranciers, optreden als ceremoniemeester, dagindeling maken, ondersteuning met het samenstellen van de gastenlijst en zo verder. Uiteraard houdt een ervaren weddingplanner jullie altijd op de hoogte van de stand van zaken.

Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met de ervaren weddingplanner van Passion 4 Weddingplanning in Breda.

Top