Trouwen in buitenland

Altijd al gedroomd om te gaan trouwen in het buitenland? Passion 4 Weddingplanning organiseert en regelt met veel passie de onderdelen om jullie droomhuwelijk ook buiten Nederland, bijvoorbeeld in Frankrijk, werkelijkheid te laten worden.

Bij het trouwen in het buitenland kan ik vele zaken uit handen nemen, door alle afspraken en onderhandelingen over contracten met de leveranciers te regelen. De organisatie Passion 4 Weddingplanning beschikt namelijk over een uitgebreid netwerk dat het trouwen in het buitenland vergemakkelijkt. Op deze manier komen jullie ter plaatse niet voor onaangename verrassingen te staan.

Natuurlijk is het mogelijk om een aantal onderdelen zelf te regelen en andere zaken voor trouwen in het buitenland aan een weddingplanner over te laten. Mochten jullie behoefte hebben aan een ceremoniemeester op de grote dag zelf, dan neem ik met veel gedrevenheid deze rol op me.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak om jullie droom, om te gaan trouwen in het buitenland, in werkelijkheid om te zetten.

Top