Professionele weddingplanner

Jullie gaan trouwen en  jullie kunnen iemand gebruiken die als professionele weddingplanner optreedt om de bruiloft in goede banen te gaan leiden? Passion 4 Weddingplanning regelt en coördineert jullie bruiloft desgewenst met alles erop en eraan!

Met passie en gedrevenheid help ik jullie als professionele weddingplanner om de bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Dit kan ook geregeld worden indien de trouwlocatie in het buitenland is, zoals bijvoorbeeld in Frankrijk. Voor de trouwdag en de voorbereiding van de bruiloft kan ik als professionele weddingplanner erop toezien, dat de afspraken met leveranciers nageleefd worden, zorgen voor het maken van een draaiboek en gastenlijst, het aannemen van de rol als professionele ceremoniemeester en tal van andere aspecten.

In ruil voor mijn functie als professionele weddingplanner van jullie bruiloft hanteer ik een vergoeding, die ik jullie na het kennismakingsgesprek in een gedetailleerde offerte op maat voorleg. Het is voor mij logisch om jaarlijks een deel van de opbrengsten aan een goed doel te schenken, KiKa, omdat ik met passie mensen help.

Voor een ontspannen bruiloft kunnen jullie een beroep doen op Passion 4 Weddingplanning en een afspraak maken met de professionele weddingplanner van jullie bruiloft voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, dat vrijblijvend en kosteloos is.

Top