Regelen bruiloft

Geen zin in stress om jullie complete bruiloft te regelen? Met een flinke dosis passie regel ik jullie bruiloft van A tot Z of bepaalde aspecten daarvan. Passion 4 Weddingplanning organiseert de bruiloft in zowel Noord-Brabant, de rest van Nederland als ook in het buitenland (zoals bijvoorbeeld in Frankrijk).

Een weddingplanner kan wat rust brengen in het regelen van de voorbereiding van jullie bruiloft. In overleg hou ik me vervolgens met veel gedrevenheid bezig met het maken van een tijdsplanning, het regelen van afspraken en het zoeken naar de juiste leveranciers, het aandragen van idee├źn voor een thema, het aannemen van de rol van ceremoniemeester op de trouwdag zelf en nog meer van dit soort zaken.

Indien het de tweede keer is dat jullie je bruiloft regelen door het vernieuwen van jullie trouwgeloften, dan kan ik jullie daarbij adviseren. Ook kan ik jullie helpen met een huwelijksjubileum of met de voorbereiding van het huwelijksaanzoek.

Passion 4 Weddingplanning is jullie professionele weddingplanner om jullie bruiloft te regelen en tot een onvergetelijke dag te maken.

Top