Diensten

Er zijn diverse diensten mogelijk, die op maat voor jullie worden ingevuld:

Extase

Jullie gehele bruiloft wordt van A-Z voor jullie geregeld, met alles erop en eraan en volledig tot in de puntjes. Ik ben de gehele dag aanwezig en neem ook de rol van ceremoniemeester voor mijn rekening, zodat iedereen volop kan genieten.

Hartstocht

Jullie willen een gedeelte van jullie bruiloft laten regelen, andere zaken regelen jullie zelf. Desgewenst neem ik ook de rol van ceremoniemeester voor mijn rekening.

Echte liefde

Jullie huwelijksjubileum of het vernieuwen van jullie trouwgeloften worden helemaal voor jullie geregeld, precies zoals jullie het in gedachten hebben.

Vuur

Jullie hebben alleen behoefte aan een professionele ceremoniemeester op de grote dag zelf, zodat alle gasten zorgeloos kunnen genieten, en jullie zelf natuurlijk ook.

Extra vuur

Jullie hebben behoefte aan een professionele ceremoniemeester op jullie trouwdag en aan extra hulp, ondersteuning en advisering in de voorbereidingsperiode. Zo kunnen jullie en jullie gasten optimaal genieten.

Hogere sferen

Jullie willen trouwen op een bijzondere locatie, maar niet in Nederland. Jullie bruiloft in het buitenland wordt helemaal door mij geregeld voor jullie, zodat jullie niet ter plaatse voor onaangename verrassingen komen te staan.

Hoofd in de wolken

Ik kan je natuurlijk ook helpen met de voorbereiding van je onvergetelijke huwelijksaanzoek aan je partner. En daarna met de rest. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, dan kunnen we samen bepalen wat het beste bij jullie en jullie budget past! Mijn gegevens staan op de contactpagina.

Top