Organisatie trouwdag

De stress die komt kijken bij de organisatie van de trouwdag, kan jullie ontnomen worden. Passion 4 Weddingplanning kan de organisatie van de trouwdag van A tot Z regelen, zowel in Nederland als op een droomlocatie in het buitenland, bijvoorbeeld in Frankrijk, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten.

Voor de organisatie van jullie trouwdag komen er vele zaken om de hoek kijken, die al snel heel veel tijd in beslag kunnen nemen. Een weddingplanner regelt afspraken en onderhandelingen met  leveranciers, de details over contracten, maakt een draaiboek en een tijdsplanning en  bewaakt het budget.

Naast de organisatie van de trouwdag regel ik ook jullie huwelijksjubileum of de vernieuwing van jullie trouwgeloften. De behoefte om je geliefde voor de tweede maal het ja-woord te geven neemt, dankzij de VS, steeds meer toe.

Indien jullie wat rust kunnen gebruiken tijdens de voorbereiding van de organisatie van de trouwdag, neem dan contact op met Passion 4 Weddingplanning voor een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Top