Huwelijk organiseren

Het organiseren van een huwelijk zonder stress is nu mogelijk met behulp van een professionele weddingplanner. Passion 4 Weddingplanner uit Breda kan zowel de gehele bruiloft van A tot Z voor jullie regelen, maar ook losse onderdelen van jullie huwelijk organiseren. Op deze manier kan iedereen met volle teugen genieten van de trouwdag en jullie zelf natuurlijk ook!

Willen jullie voor een tweede maal jullie huwelijk organiseren? Via het vernieuwen van de trouwgeloften is het mogelijk om voor de tweede keer elkaar het ja-woord te geven. Indien jullie het huwelijk in het buitenland georganiseerd willen hebben, zoals bijvoorbeeld in Frankrijk, dan realiseer ik dit ook met veel passie!

Voor de advisering en het organiseren van jullie huwelijk wordt altijd een offerte op maat gemaakt. Omdat ik graag maatschappelijk bijdraag, doneer ik jaarlijks een gedeelte van mijn verdiensten aan KiKa.

Mochten jullie hulp nodig hebben bij de voorbereiding van het organiseren van jullie huwelijk, dan adviseer ik om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Uiteraard is dit geheel op vrijblijvende basis.

Top