Vier de Liefde

Vier de Liefde 1Op 14 februari 2014, Valentijnsdag, vond in de gemeente Papendrecht het evenement ‘Vier de Liefde’ plaats. Tien ‘gelegenheidsparen’ spraken daar in aanwezigheid van familie en vrienden (of zelfs schoolklassen) voor een echte trouwambtenaar hun liefde en betrokkenheid voor elkaar uit. De samenstelling van de paren varieerde enorm: van oma en kleinkind, klasgenootjes, vader en dochter tot een paar dat al meer dan veertig jaar bij elkaar was. Voor alle betrokkenen was deze dag een ware feestdag, waarbij ook de sfeervolle raadszaal, ontvangsthal en buitenruimte een grote rol speelden, naast het enthousiasme van alle betrokken deelnemers en organisatie.

Het succes van dit unieke en geslaagde evenement is voor een groot deel te danken aan de bijdrage van weddingplanner Carolien Disse van Passion 4 Weddingplanning. Met grote vakkennis en ervaring heeft zij het evenement gedragen, zowel qua inhoud als ook op organisatorisch vlak. Zij verenigt in haar persoon een bijzonder effectieve combinatie van enhousiasme, liefde voor haar vak en inhoudelijke kennis. Vanwege haar organisatietalent, gedegen aanpak en goede communicatie was haar inbreng in het projectteam van zeer grote waarde.

Het totaalplaatje van een zeer geslaagd Valentijnsevenement is vanzelfsprekend een groepsinspanning geweest. Carolien heeft met haar persoonlijke kwaliteiten de prestatie van de groep op een hoger plan getild. Dat de ‘echtparen’ en hun familie, vrienden, kennissen of klasgenoten een onvergetelijke dag hebben kunnen beleven, is voor een zeer belangrijk deel te danken aan de prestatie en inzet van Carolien.

Wim Peijs, hoofd afdeling Publiekszaken gemeente Papendrecht.

Hieronder de foto’s van enkele paren, gemaakt door fotograaf Dirk Werkman:

Top