Rachid en Jilly

jilly-en-rachidLieve Carolien,

Bedankt dat je ons hebt geholpen om onze wens in vervulling te laten gaan: een bruiloft in het buitenland. Wij zijn erg blij dat jij ons in de voorbereidingen hebt geholpen en ook bij de bruiloft in Frankrijk aanwezig was om onze trouwdag zorgeloos te laten verlopen. Door jouw kennis van de Franse taal en de bekendheid met de streek de Dordogne was jij dan ook als weddingplanner onze perfecte match. Het was heel prettig dat jij naar Frankrijk bent afgereisd om contacten te leggen en informatie te verkrijgen, zodat wij slechts vanuit Nederland onze voorkeuren voor bijvoorbeeld de fotograaf, catering etc. hoefden door te geven.

Onze eigen voorbereidingen voor de bruiloft in Frankrijk hebben wij dan ook geen moment als stressvol ervaren, maar juist als een hele leuke periode.

Ook door jouw aanwezigheid op de trouwdag zelf heb jij gezorgd dat je taken uit onze handen nam, zodat wij deze dag alleen nog maar hoefden te genieten van alles.

We hebben je leren kennen als een hele sympathieke, enthousiaste, ondernemende en bekwame weddingplanner. Naast dat je ons hebt geholpen onze perfecte bruiloft te realiseren, hebben ook onze gasten op onze trouwdag van je aanwezigheid genoten. Lieve Carolien, bedankt voor alles en we hopen dat je nog vele andere gelukkige stellen mag helpen met het verwezenlijken van hun droombruiloft!

Liefs, Jilly en Rachid
mariage-jilly-rachid-285
Fotografie: Nicolas Ravinaud van NR Photo

Top