Peter en Carolien

in de limoHeel bijzonder om als weddingplanner nu eens je eigen feestje te organiseren en lekker te genieten!

We werden met een limousine van Dutch Limousine Service ‘s middags opgehaald en naar Hoeve Klein Zundert gebracht. Daar hebben we eerst een fotoreportage laten maken door Mark Beerens met natuurlijk de limo en daarna nog in de tuin van Hoeve Klein Zundert. Pas toen we klaar waren, begon het weer te regenen, we hebben echt geluk gehad. Om 16.15 uur waren al onze gasten gearriveerd en was het zo ver om door onze BABS Guusta Veldman onze huwelijksgeloften te gaan vernieuwen. Nog snel even de laatste details doornemen… en ook weer ringen uitwisselen. Daarna het tekenen van de akte.

Het was een heel persoonlijke ceremonie, die diepe indruk heeft gemaakt op al onze gasten. Ik ben zelfs door mijn vader weggegeven, heel bijzonder. Vooral omdat er 12,5 jaar geleden op Bonaire helemaal niemand bij was toen wij trouwden en nu iedereen, die ons lief en dierbaar is, ons omringde.

We hadden aan iedereen gevraagd om zich zeer feestelijk te kleden en het geheel zag er ook heel chique uit. Voor de kinderen hadden we bruidskleding gekocht bij Humpie Dump in Spijkenisse, een echte aanrader, de kinderen vonden het helemaal geweldig. De smoking van Peter kwam bij Jean Bergé vandaan, met een bijpassend strikje bij mijn galajurk, die ik na een lange zoektocht uiteindelijk bij Heine had gevonden.

De bloemen, ook heel bijzonder in de kleuren wit, zilver en zwart, waren verzorgd door Groenrijk. Na de ceremonie hebben we met een klein groepje genoten van een walking diner, verzorgd door Partycatering Peter Elbers. En als hekkensluiter hadden we een ijsbruidstaart laten maken door Alfons IJscreaties in wit met zwarte koeien-vlekken. Natuurlijk stonden er een koetje en stiertje op de taart, die Alfons speciaal voor ons ontworpen had, echt heel mooi geworden, we kregen hier volop complimenten over!

Top