Pascal en Sabina

sabina en pascal bij ouderlijk huisNadat we zelf het hoogtepunt van onze trouwdag (de Kerkelijke Inzegening) hadden uitgezocht en in beeld hadden, kwam de verrassing. Er was nog veel te doen en er was weinig tijd en een beperkt budget. Wij werden op het spoor gezet om een weddingplanner in te zetten, maar hadden daar aanvankelijk wat moeite mee, omdat dit natuurlijk ten koste zou gaan van het budget. Nu wil het geval dat juist door Passion 4 Weddingplanning met behulp van Een Onvergetelijke Dag we binnen budget zijn gebleven een ook nog eens een super dag hebben gehad.

Wat voor ons erg belangrijk was, is dat een aantal gasten allergisch of intolerant is voor verschillende ingrediƫnten in voedsel. Carolien (Passion 4 Weddingplanning) heeft samen met collega binnen de BUPW, Chris, (Een Onvergetelijke Dag) gezocht in haar netwerk en juist die cateraars (bijv. Rosco Catering) gevonden, die hier uitermate goed mee omgaan. Als klap op de vuurpijl werd ons voorgehouden, dat het mogelijk was om een ijsbruidstaart te laten maken, die ook nog eens voldoet aan de gestelde allergie- en intolerantie-eisen. Na wat zoekwerk van Chris bleek een ijsmaker in Utrecht (Lorenzo IJssalon) een uitermate geschikte keuze. Juist ook de sociale betrokkenheid van zowel Passion 4 Weddingplanning (KiKa) alsook van Lorenzo IJssalon (Glutenkamp) sprak ons enorm aan.

Na veel gepuzzel met de smaken, kleuren, gerechten en voorkeuren zijn uiteindelijk keuzes gemaakt, waar we voor 100% achter konden staan.

Voor een geweldige dag en met name het meedenken vooraf zijn we dank verschuldigd aan Carolien van Passion4Weddingplanning, Chris van Een Onvergetelijke Dag, Lorens en Monica de Groot van Lorenzo IJssalon en Fabian Broers van Rosco Catering.

Naast dit alles zijn wij ook uitermate te spreken over het vervoer (Trouwvervoer Midden-Nederland) en de muziek (Paul Vlaar).

Wij kunnen alles van harte aanbevelen!!!

Pascal & Sabina.

Top