Over ons

JDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Carolien-Disse-2019-kleiner-684x1024.jpga, dat kan echt! Met veel passie en gedrevenheid regel ik tot in de puntjes en geheel naar jullie wensen jullie droombruiloft op maat, al dan niet in het buitenland, of enkele aspecten hiervan; alles is bespreekbaar. In het organiseren en regelen van een gemiddelde bruiloft zitten al gauw een paar honderd uur! Hebben jullie die tijd niet en geen zin in al dat gestress, maak dan gebruik van mijn uitgebreide (dertien jaar) ervaring!

Helemaal hip is ook het vernieuwen van de trouwgeloften, dat in de VS al ingeburgerd begint te raken. Deze mogelijkheid is ideaal als je jullie huwelijk meer diepgang of een impuls wilt geven, of als je je trouwdag nog eens dunnetjes wilt overdoen. Kijk voor inspiratie eens hier!

Maar dat is toch onbetaalbaar, een weddingplanner inhuren? Niets is minder waar, een weddingplanner is echt voor iedereen bereikbaar. Er wordt een percentage van 15% van het trouwbudget voor de te regelen onderdelen gerekend. Zijn het maar kleine onderdelen, dan wordt een tarief op basis van de te besteden uren afgesproken. Een weddingplanner krijgt vaak kortingen bij leveranciers, die uiteraard aan jullie worden doorberekend. Zo worden, naast de enorme tijdwinst en expertise waar jullie gebruik van kunnen maken, de kosten grotendeels weer terugverdiend.

Ik doneer jaarlijks een percentage van mijn verdiensten aan KiKa, zodat ik op deze manier nog meer mensen kan helpen!

Kies voor zorgeloos trouwen, het vieren van jullie huwelijksjubileum of het vernieuwen van jullie trouwgeloften en maak gauw een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek!

Let op: helaas heb ik geen ruimte voor stagiair(e)s, omdat ik dit werk parttime doe naast mijn werk in loondienst (32 uur per week).

Top