Jubileum: 10e donatie aan Kika

Op vrijdagochtend 31 januari 2020 heb ik alweer voor de tiende keer mijn jaarlijkse donatie aan KiKa (Kinderen Kankervrij) over 2019 overhandigd via een symbolische cheque aan vrijwilliger Adri Dam van KiKa. En wat leuk om te horen, dat KiKa zich speciaal gaat richten op de voorlichting binnen onderwijs en dat Adri hier ook mee aan de slag gaat!

Elke drie dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker. Dit moet anders!

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

logo_kikaPassion 4 Weddingplanning wil daar op deze manier een steentje aan bijdragen. Voor jullie als bruidspaar betekent dit indirect, dat mede dankzij jullie er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek. Wat een mooie gedachte!

Top