Alweer 9e donatie aan Kika

Op vrijdagochtend 2 maart 2018 heb ik alweer voor de negende keer mijn jaarlijkse donatie aan KiKa (Kinderen Kankervrij) over 2017 overhandigd via een symbolische cheque aan vrijwilligers Adri Dam en zijn dochter Perla de Heer van KiKa. Echt superleuk dat Perla, waaraan ik de eerste paar jaren mijn cheque mocht overhandigen, er weer bij was!

Zo help en ondersteun ik alweer negen jaar niet alleen bruidsparen, maar help ik ook mee aan het werven van fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam en Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.

Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapie├źn beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag!

logo_kikaPassion 4 Weddingplanning wil daar op deze manier een steentje aan bijdragen. Voor jullie als bruidspaar betekent dit indirect, dat mede dankzij jullie er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek. Wat een mooie gedachte!

Top