Nationale Weddingplannersdag 2016

Na de boottocht van Den Helder naar Texel op 15 maart aan het eind van de ochtend kwamen we aan bij Paviljoen Paal 21 voor een overheerlijke lunch onder het genot van de prachtige klanken van Orange Blossom, ook wel bekend als band onder de naam Jazz and the City.

Vervolgens zijn we naar het Kerkje van Den Hoorn gereisd om te genieten van gospelkoor de More Gospel Singers. Het indrukwekkende verhaal van Joany maakte de muziek nog intenser. In dit kerkje worden al 1100 jaar huwelijken voltrokken!

Bron: Royalrushes.nl

De rondrit over Texel werd onderbroken voor een fotomoment tussen de schapen bij Schapenboerderij De Waddel. Daarna werden we bij de Schapenboet Zuidhaffel ontvangen door niemand minder dan de burgermeester van Texel voor het diner. Na het diner konden we even de silent disco uitproberen, een leuke act op locaties waar je graag op een zachter geluidsniveau wilt feesten.

We mochten genieten van de gastvrijheid van Hotel De Pelikaan. Daar konden we even kort bijkomen, opfrissen en omkleden om daarna weer door te gaan naar de villa St. Isidorushoeve in Oosterend. De feestavond werd muzikaal opgeluisterd door de meest geboekte bruiloft coverband van Nederland: De Helden. Het dak ging eraf! Daarna lekker slapen en de volgende morgen ontbijten in het hotel, en op 16 maart in de loop van de ochtend weer terug met de boot van Texel naar Den Helder.

De fotografie werd verzorgd door fotografen Liselotte Schoon en Edo KooimanRoyal Rushes heeft een geweldige videoreportage gemaakt van de hele dag.

De styling is gedaan door Shirley Pisano van Bloom Weddings in samenwerking met Te Leuk Trouwen.

Deze dag was niet mogelijk geweest door de geweldige medewerking van Astrid Santé van We Love Texel en Celestial Weddings, de medewerking van VVV Texel en Hotel de Pelikaan. Ook wil ik heel graag Martijn van Buren, Erwin van den Boer en Marta Wallerlei van Swinging.nl enorm bedanken voor hun inzet om ervoor te zorgen dat alles perfect verliep.

 

Top