Alweer 8e donatie aan Kika

Op vrijdagochtend 10 februari 2017 heb ik alweer voor de achtste keer mijn jaarlijkse donatie aan KiKa (Kinderen Kankervrij) over 2016 overhandigd via een symbolische cheque aan Adri Dam, een vrijwilliger van KiKa. Echt superleuk, want hij bleek de vader te zijn van Perla de Heer, die ik hier de eerste jaren mocht verwelkomen om de cheque aan te overhandigen!

Zo help en ondersteun ik alweer acht jaar niet alleen bruidsparen, maar help ik ook mee aan het werven van fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam en Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.

Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapie├źn beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag!

logo_kikaPassion 4 Weddingplanning wil daar op deze manier een steentje aan bijdragen. Voor jullie als bruidspaar betekent dit indirect, dat mede dankzij jullie er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek. Wat een mooie gedachte!

Top